Een Travellerspoint blog

We rijden THUIS

..naar Huissen dus

rain 18 °C
Bekijk Roma, here we come op zwit.too's reiskaart.

Zondag, 12 juni 2016. Weer Thuis.
’t Was heiig en bewolkt toen we om ongeveer 09:00 uur vertrokken. En de campingbaas had gelijk: het aanrijden via GPS vanuit het zuiden vraagt 30 kilometer knap stuurwerk naar de camping Denntal, maar wel erg mooi! Deze camping aanrijden van het noorden neemt maar 15 kilometer en een veel gemakkelijker weg. Goed, dat weten we dan ook weer. Om onderweg nog een kopje koffie te drinken viel niet mee. Tankstation afgesloten, Raststätte afgesloten: balen.
Eenmaal in Nederland was het leed gauw geleden: even een bakkie en dan maar weer verder. De totale afstand vandaag was zo’n 220 kilometer en die hadden we dan ook snel op de tellers staan.
We hadden al een uitnodiging om mee te kome eten bij de Kosters in Arnhem, maar we waren ook mooi op tijd. Dus eerst maar de caravan bij huis neergezet en de nodige zaken die dat behoefden, uitgeladen.

Hoe we terug kijken op deze trip?
Ten eerste de kilometers. In het totaal ongeveer 4500 kilometer en dat is niet te veel. Een paar jaar terug, naar Dubrovnik als verste punt, reden we er 6000.
Ten tweede: het weer. We hebben het niet slecht gehad. We zijn als bewijs daarvan, aardig bruin geworden. Natuurlijk hebben we beste uien gehad, maar alles was te handlen.
En verder: aardige mensen ontmoet, prachtige plaatsen gezien, mooie en minder mooie campings bezocht.

Ik zal binnenkort trachten was foto’s te uploaden om de zaak op dat punt ook maar te versieren.

Ennn… ehhh… trouwe lezers, een deel van jullie ken ik wel, maar er zijn er ook die zich nooit melden middels een briefje of aantekening. Doe dat eens, dat geeft mij een idee waar onze volgers zitten.
En, als jullie vragen hebben, leg ze rustig voor. Zolang er betaalbaar WIFI is, zal ik blijven pennen!

Geplaatst door zwit.too 5:29 Gearchiveerd in Nederland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint